När ansiktet visar ditt inre

????????????????????????????????????

När ansiktet visar ditt inre

 

Att le när man inte vill skapar inte kärlek i ögonen. Åren går och kärleken blir en längtan. Att inte gråta när kroppen skriker efter gråt skapar ett ansikte fullt av fåror. När tårarna inte tillåts rinna blir ansiktet hårt och slutet. Att följa det inre är att se sitt ansikte på en tavla. Du vet vem du är när du ser ditt ansikte på tavlan.

 

Vi fostras med alla borden och måsten. Vi får veta att vi blir älskade om vi gör som våra fostrare säger. Vi blir inte älskade om vi går emot det de säger. En del blir aldrig älskade. För den där kärleken finns inte att ge. Men det finns massor att ta emot.

När du inte får då vill du ge för att få. När vi ändå inte får måste du välja. Ska du fortsätta ge eller ska du sluta? Vill du träffa denna människa igen eller vill du inte? Vill du bli arg varje gång du möter denna människa? När du ser den människan vad visar hennes ansikte?

Vad visar ditt ansikte när du går från ett möte med henne? Vet du någonsin vad ditt ansikte visar när du inte är glad? Vet någonsin vad ditt ansikte visar när du inte tycker om någon?

När du gör saker som du inte vill. Så syns det med tiden. När du inte gör det du känner för syns det i ditt ansikte. Ditt ansikte blir snett. Dina ögon sitter på olika nivå.

Att du är vacker spelar ingen roll. Att köpa botox för att göra dig vacker skapar ett lika kallt hjärta som ditt ansikte. För botox går rakt in i ditt hjärta. På energinivå. Och med åren försvinner de känslor du hade som var de goda känslorna.

Att laga sig själv med botox när man inte har umgåtts med rätt människor… hjälper inte. Att välja bort de som gör en arg gör dig ren i ansiktet. Med tiden blir ditt ansikte symmetriskt.

Vem sade att ditt ansikte inte skulle vara symmetriskt? Jo, de som tror att egot måste finnas i en människa.

Det naturliga i en människa är att säga vad hon tycker. Att känna det hon gör. Att göra det hon känner.

Ett ansikte är ditt. Var sig du vill ha det eller inte.

Ett ansikte kan köpas för pengar. Men det är inte den kärlek du blir varm av.

Ett ansikte kan också le. Bara för att det kan.

Ett ansikte kan också möta din sorg. När du gråter för att ingen tycker du är vacker.

Att vara vacker är ett ansikte.

Ansiktet är ditt!

 

Marie Meigisi